Om Motorshow


amcar Fredrikstad arrangerte sitt første Motorshow i 1978 og den gang var Sparta Amfi arena for vårt utvalg av flotte biler. Vi har også benyttet Østfoldhallen ved et par anledninger, men de siste årene har vi hatt Kongstenhallen som vår hjemmebane. Vårt Motorshow er, så langt vi vet, blandt landets eldste i sitt slag. Konseptet varierer noe fra gang til gang, men fokus er alltid motor med hovedtyngde på bil.


Utstillingen Fredrikstad Motorshow vil tilby de besøkende en god bredde innen kategorien motor. Vi har noen av de flotteste og mest spesielle kjøretøy miljøet kan by på. Motorshow skal tilfredstille den besøkende med et vidt spekter av opplevelser og flotte objekter.


Vi fyller hallene med det beste av alle typer amerikanske biler, veteranbiler, nybil, gatebiler, mc og båt. Det er også en rekke firma- , klubb- og salgsstands til glede for de besøkende. Det er motor som er det magiske ordet.


Fredrikstad Motorshow skal være et sted for alle. Det vil derfor være underholdning for barna, konkurranse og kiosksalg under hele ustillingen.Faksimile: Året er 1992 og klubben arrangerer sin 8. utstilling.